sobota, 28 września 2013
Smażone kapelusze podgrzybków.
Zdjęcie powyżej. Usmażone kapelusze podgrzybków na oleju kokosowym.
Zdjęcie poniżej. Przygotowane produkty: kapelusze podgrzybków, roztrzepane jajko,panierka
z mąki pszennej i otrąb pszennych, olej kokosowy.
Sposób przyrządzenia: grzyby posolić i oprószyć suszonym imbirem, Następnie obtoczyć w jajku
i panierce .Smażyć na rozgrzanej patelni z olejem.
Olej kokosowy jest tłuszczem, która nie powoduje przyrostu t k a n k i t ł u s z c z o w e j.
Grzybki smakowite .Polecam .
Pozdrawiam serdecznie.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Komentarze są moderowane